Connect with us

Αθλητισμός

Άδικη ήττα για τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια

ntermpi

 

 

Μια νίκη και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League για τους εκπρόσωπους της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ύστερα από ενάμιση μήνα, δίχως νίκη, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 2-0 του αξιόμαχου στο πρώτο μέρος Πανθρακικού, ενώ ο Παναιτωλικός ηττήθηκε στα Πηγάδια με 3-1, με τον διαιτητή Τζήλο να αδικεί τους Αγρινιώτες στην φάση του γκολ του Μαρκόφσκι που το ακύρωσε ως οφσάιντ.

 

ΠΑΣ… ξανά στις νίκες

Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΣ. Μετά την τελευταία που καταγράφηκε στις 23 Σεπτεμβρίου επί του Ατρόμητου, ο «Άγιαξ» της Ηπείρου επέστρεψε και πάλι στις επιτυχίες, μπαίνοντας με το δεξί στον μήνα Νοέμβριο. Ο ΠΑΣ επικράτησε με 2-0 του αξιόμαχου για ένα ημίχρονο Πανθρακικού, επαναφέροντας πρωτίστως την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δευτερευόντως η ομάδα αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα. Το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη με ποδόσφαιρο κατοχής και δημιουργώντας αρκετές φάσεις στο β΄ μέρος κατάφερε και ξεκλείδωσε την άμυνα του Πανθρακικού, όπου μέχρι και το 64΄ αμύνονταν καλά προσπαθώντας να κλείσει όλους τους διαδρόμους. Η ανάγκη για βαθμούς για τον ΠΑΣ ήταν μεγάλη και με διαρκή πίεση στην επανάληψη οι Γιαννιώτες κατάφεραν να λύσουν το γόρδιο δεσμό από μια στημένη φάση.

Ο εξαιρετικός στις εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ Ίλιτς έστρωσε κατευθείαν την μπάλα για το κεφάλι του Μιχαήλ και ο τελευταίος με κεφαλιά παρά το μπαταρισμένο κεφάλι με τα 13 ράμματα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ απελευθέρωσε τους παίκτες του Πετράκη οι οποίοι απλοποίησαν το παιχνίδι, έφτιαξαν αρκετές φάσεις και στις καθυστερήσεις ο Ίλιτς με το δικό του γκολ έγραψε τον επίλογο του 2-0 στην αναμέτρηση. Τα τρία δοκάρι του ΠΑΣ δεν στοίχησαν στην ομάδα της Ηπείρου η οποία βρήκε τον τρόπο και μετά το 60΄ ανέβασε στροφές με αποτέλεσμα και ο Πανθρακικός να χάσει λάδια και να γίνει έρμαιο στις ορέξεις των Γιαννιωτών.

Σφαγή και ήττα για τον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός έψαχνε το αντίδοτο για να γιατρέψει τις πληγές που του έχουν προκαλέσει τα πολλά και συσσωρευμένα αρνητικά αποτελέσμα. Η δύσκολη έξοδος στην Ξάνθη δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, καθώς οι Αγρινιώτες γνώρισαν ακόμα μια ήττα, ωστόσο έχουν πολλά παράποντα από την διαιτησία του Τζήλου. Ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα στη Θράκη, όμως η Ξάνθη κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Κακώς ακυρώθηκε γκολ του Μαρκόφσκι, ενώ ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βιγιαφάνιες.

Ο «Τίτορμος» είχε την ευκαιρία με τον Μαρκόφσκι να μπει και πάλι μπροστά στο σκορ, ωστόσο ο βοηθός κακώς ακύρωσε το τέρμα του Σέρβου με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν οι Αγρινιώτες οι οποίοι δικαίως έκαναν λόγο για σφαγή και αλλοίωση αποτελέσματος. Από εκείνο το σημείο η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Ματζουράκη άλλαξε, με αποτέλεσμα να επέλθει η απόλυτη κατάρρευση και τα «καναρίνια» να γνωρίσουν ακόμα μια ήττα, πηγαίνοντας στο ντέρμπι της Βορειοδυτικής Ελλάδας την ερχόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με την ψυχολογία υπό του μηδενός.http://www.joinsports.gr/

Τελευταία νέα →