Connect with us

Slider

Αγρίνιο:Δημ. Στρατούλης :¨Θα συνεχίσουμε το “όχι” του ελληνικού λαού γιατί εμείς είμαστε συνεπείς»

unnamed (35)unnamed (38)unnamed (36)unnamed (39)unnamed (37)unnamed (40)unnamed (42)unnamed (41)

 

Ο Δημήτρης Στρατούλης στο πλαίσιο των προεκλογικών εκδηλώσεων της ΛΑ.Ε. πραγματοποίησε απόψε  ομιλία σε ξενοδοχείο του Αγρινίου, παρουσίασε τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας,ενώ παρουσιάστηκε και επίσημα η λίστα των υποψηφίων του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία.

 

¨Θα συνεχίσουμε το “όχι” του ελληνικού λαού γιατί εμείς είμαστε συνεπείς» τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας και π. Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης από το Αγρίνιο για να επισημάνει ότι :

 

 

 

¨Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την εναλλακτική πρόταση¨  και υπογράμμισε ότι η Λαϊκή Ενότητα μπορεί να είναι η 3η δύναμη στη Βουλή.

Εμείς κάνουμε ένα κόμμα που θέλει πρώτον, να καταργήσει τα μνημόνια, δεύτερον να διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος τους χρέους, τρίτον να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης της χώρας”, είπε  χαρακτηριστικά.

“Εμείς δεν κάνουμε ένα κόμμα της δραχμής”, υπογράμμισε, τονίζοντας ωστόσο πως “εάν αυτό μας οδηγεί σε σύγκρουση με την Ευρωζώνη και στην έκδοση του εθνικού νομίσματος, τότε, προκειμένου να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας και να φύγουμε από τη δυστυχία των μνημονίων, ναι είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι ακόμα και να τυπώσουμε εθνικό νόμισμα. Όχι ως αυτοσκοπό αλλά ως αναγκαίο εργαλείο”

Στην εκδήλωση έγινε και η παρουσίαση των υποψηφίων στην Αιτωλοακαρνανία που είναι η εξής:

 

1              ΚΟΛΟΒΟΣ           ΙΩΑΝΝΗΣ

2              ΓΑΛΑΤΑΣ             ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3              ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ         ΒΑΛΑΝΤΗ

4              ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ        ΗΛΙΑΣ

5              ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ              ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

6              ΚΑΖΑΚΟΣ             ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

7              ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ      ΕΛΕΝΗ

8              ΚΩΛΕΤΣΗΣ           ΓΕΩΡΓΙΟΣ

9              ΚΟΥΣΤΑΣ              ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ