Connect with us

Slider

Αγρίνιο,Π.Κουρουμπλής:Μάχη για κάθε ψήφο

unnamed (68)unnamed (67)unnamed (70)unnamed (71)unnamed (72)unnamed (73)unnamed (74)unnamed (75)

Μάχη για να κινητοποιήσει και την τελευταία ψήφο και κυρίως να πείσει τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους να πάνε την Κυριακή στις κάλπες δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην αποψινή του  ομιλία του στο Αγρίνιο,ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός ,Πάνος Κουρουμπλής,πρώην υπ.υγείας΄στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία,  επιχείρησε να προσδώσει στις εκλογές δημοψηφισματικό χαρακτήρα, ενώ εστίασε για μια φορά ακόμα τα επιχειρήματά του στο πεδίο της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Ο κ.  Κουρουμπλής είπε στην ομιλία του, ότι «η αναμέτρηση της 20ής Σεπτέμβρη είναι το δεύτερο μεγάλο δημοψήφισμα για το αύριο του λαού και του τόπου μας» και έκανε λόγο «για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία του Όχι» που είναι παρούσα, ενεργή και αποφασισμένη.

 

 

Στις 20 Σεπτεμβρίου, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κουρουμπλής ,ψηφίζουμε «ΟΧΙ» «στην παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος της υποτέλειας, της εξάρτησης, της διαφθοράς και της διαπλοκής», «Όχι στη ΝΔ, που, πράγματι, εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο, το σύστημα συμφερόντων της διαπλοκής και της εξάρτησης» και πρόσθεσε:

«Από αυτή τη μάχη, δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείψει κανείς. Γιατί και αυτή η κάλπη έχει χαρακτήρα δημοψηφίσματος. Όποιος απέχει, γέρνει τη πλάστιγγα προς την άλλη μεριά. Είναι σα να ψηφίζει υπέρ όλων αυτών που τον οδηγούν στην αποχή. Γιατί κάθε ψήφο που χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, την κερδίζει η ΝΔ».

Ο κ.Κουρουμπλής,ζήτησε όχι δεύτερη αλλά «πρώτη ευκαιρία στην Αριστερά ν’ αλλάξει την Ελλάδα», γιατί όπως είπε «δε μας άφησαν να αξιοποιήσουμε τη πρώτη» και ζήτησε εντολή, ώστε να ανατρέψει το σχέδιο για μια μικρή «αριστερή παρένθεση».