Connect with us

Slider

Αγρίνιο: Μεγάλο ΟΧΙ από μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση (φωτό)

Εμφάνιση DSC_0049.jpg

Εμφάνιση DSC_0043.jpg

Εμφάνιση DSC_0096.jpg

Εμφάνιση DSC_0093.jpg

Εμφάνιση DSC_0107.jpg

Εμφάνιση DSC_0083.jpg

Εμφάνιση DSC_0052.jpg

Εμφάνιση DSC_0076.jpg

Εμφάνιση DSC_0057.jpg

Εμφάνιση DSC_0056.jpg

Ισχυρό ΟΧΙ  στο δημοψήφισμα της Κυριακής είπαν απόψε ,με τη συμμετοχή τους , εκατοντάδες Αγρινιώτισσες και Αγρινιώτες σε  μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου που οργάνωσε η επιτροπή των υποστηρικτών του ΟΧΙ.

Βασικός ομιλητής ήταν το μέλος της Κ.Ε. Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Στέλιος Παππάς (πατέρας του υπουργού επικρατείας Νίκου Παππά) ο οποίος εντυπωσιασμένος από το συγκεντρωμένο πλήθος στο ξεκίνημα της ομιλίας του είπε πως το Αγρίνιο σφραγίζει τη μεγάλη νίκη του ΟΧΙ ο οποίος στον χαιρετισμό του είπε,μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Την Κυριακή δεν αποφασίζουμε απλά αν θα μείνουμε στην Ευρώπη, αλλά για να το εάν θα ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη, για το αν θα είμαστε ίσοι στην Ευρώπη. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί ότι θα διαιρέσει την Ευρώπη. Δεν θα αφήσουμε την Ευρώπη στα χέρια όσων θέλουν να την αρπάξουν από το δημοκρατικό της κεκτημένο.

Πολίτες του Αγρινίου  ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει ότι ξέρει να επιστρέφει τα τελεσίγραφα. Τα τελεσίγραφα ενίοτε επιστρέφονται. Οι πιο λαμπρές σελίδες αυτού του τόπου ήταν σελίδες τόλμης και αρετής. Σας καλώ την Κυριακή να πείτε ξανά ένα μεγάλο και υπερήφανο ΟΧΙ στα τελεσίγραφα και να γυρίσετε την πλάτη σε όσους σάς τρομοκρατούν. Και τη Δευτέρα, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της λαϊκής ετυμηγορίας, θα πούμε ένα ΟΧΙ στο διχασμό και δεν θα έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας.

Παραμερίστε τις σειρήνες της τρομοκρατίας. Να αποφασίσετε υπερήφανοι για ένα μικρό λαό που πολεμά χωρίς σπαθιά, αλλά με το έχει το δίκιο με το μέρος του. Θα νικήσουμε. Κανείς δεν μπορεί να κρύψει ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.  Ό, τι και να γίνει, θα είμαστε νικητές. Οι απειλές ηττήθηκαν. Το ΟΧΙ θα γράψει ιστορία στην Ευρώπη της αλληλεγγύης».

Τελευταία νέα →