Connect with us

Αθλητισμός

Δυνατά για Καραμάνο η Στεάουα!

1258114

H Στεάουα Βουκουρεστίου έχει στην λίστα της τον Τάσο Καραμάνο, σκοπεύοντας να τον κλείσει με ετήσιο δανεισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Στεάουα Βουκουρεστίου έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό της τον 24χρονο άσο που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στον Ατρόμητο από τον Ολυμπιακό. Ο Τάσος Καραμάνος έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί ως αριστερός και δεξιός εξτρέμ αλλά και σαν φορ. Οι Ρουμάνοι τον θέλουν ως δανεικό για έναν χρόνο. Από την πλευρά του παίκτη πάντως δεν υπήρξε καμία επιβεβαίωση για αυτήν την εξέλιξη, παρότι ακόμα και οι Ρουμάνοι τον αναζήτησαν για κάποιο σχόλιο.

Ο Καραμάνος πάντως εφόσον δεν βρει μία θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα επιθυμούσε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε προκύψει ενδεχόμενο να βρισκόταν από τον Γενάρη στον Ρέντη ο παίκτης. Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ενώ στην συνέχεια αν και είδε τον χρόνο συμμετοχής του στους Περιστεριώτες να μειώνεται, δεν δόθηκε σε άλλη ομάδα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Και αυτό αποφασίστηκε από τους ιθύνοντες του Ατρομήτου παρότι υπήρχαν σύλλογοι που ήθελαν τον παίκτη ακόμα και απο την Ευρώπη. Στον Τάσο Καραμάνο τότε μάλιστα του έγινε η δέσμευση πως θα έπαιρνε σαφώς περισσότερα λεπτά συμμετοχής με την φανέλα του συλλόγου μέσα στα επόμενα ματς. Συνολικά ο Καραμάνος έπαιξε σε 30 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σκόραρε 3 φορές και έδωσε 4 ασίστ.

gazzetta.gr

Advertisement

Τελευταία νέα →