Connect with us

Αθλητισμός

«Ελληνικό» σενάριο για Ανχελέρι

181623

Πρόταση από την Ελλάδα που -δεδομένου ότι έχει απασχολήσει στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό και του έχει προταθεί και φέτος- συνδέεται με τους «πράσινους» φέρεται να έχει ο Μάρκος Ανχελέρι.

Μια γνώριμη και ενδιαφέρουσα περίπτωση αμυντικού συνδέεται -έστω και εμμέσως- με τον Παναθηναϊκό.

Όπως συνέβη το 2009 (όταν τον είχε προτείνει ο Χουάν Ρότσα) έτσι και φέτος ο Μάρκος Ανχελέρι έχει προταθεί στους «πράσινους». Ενώ ισχύει δεδομένα λοιπόν αυτό, δημοσίευμα στην Αργεντινή αναφέρει ότι ο 32χρονος στόπερ έχει πρόταση από τη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ole» για την Εστουδιάντες αναφέρεται η προσπάθεια του συλλόγου να επαναφέρει πέντε παίκτες που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του. Αναφερόμενη λοιπόν στην περίπτωση του Ανχελέρι, η εφημερίδα σημειώνει ότι «θα μπορούσε να μετακινηθεί ως δανεικός, αν και έχει προσφορά από την Ελλάδα».

Πρέπει να διευκρινιστεί πάντως ότι ο Παναθηναϊκός (αν είναι αυτός η ομάδα που αναφέρεται) δεν ψάχνει για δανεικό στη θέση του στόπερ, ενώ θεωρείται απίθανο να διαθέσει τις περίπου 500.000 ευρώ που θεωρείται ότι απαιτούνται για αγορά του Ανχελέρι από τη Μάλαγα.

Έστω κι αν πρόκειται για έναν παίκτη με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο και γεμάτες σεζόν στον ισπανικό σύλλογο (με τη φανέλα του οποίου έκανε 45 συμμετοχές την τελευταία διετία).

sport-fm.gr

Τελευταία νέα →