Connect with us

Slider

Ζωηρός 55χρονος παρενοχλούσε γυναίκες στο Μεσολόγγι

Ζωηρός 55χρονος παρενοχλούσε γυναίκες στο Μεσολόγγι

Στο κρατητήριο βρέθηκε, μετά από καταγγελίες, ένας 55χρονος Αλβανός, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες παρενοχλούσε γυναίκες στο Μεσολόγγι.

Είχε φθάσει μάλιστα στο σημείο να μην κάνει ηλικιακές εξαιρέσεις, αλλά όποια γυναίκα έβρισκε μπροστά του την ακολουθούσε και την ενοχλούσε λεκτικά με σεξουαλικά υπονοούμενα. Δεν δίσταζε να ενοχλεί ακόμα και 14χρονα ή 15χρονα κορίτσια. Αρκετές γυναίκες τις προηγούμενες ημέρες τον κατήγγειλαν στην αστυνομία, αφού η κατάσταση είχε γίνει αφόρητη. Ωστόσο η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να τον εντοπίσει, γι’ αυτό και εκείνος θεώρησε σκόπιμο να συνεχίσει τη δράση του.

Σήμερα το πρωί πήγε σε γνωστό καφέ του Μεσολογγίου και άρχισε να ενοχλεί τις κοπέλες που εργάζονται εκεί. Εκείνες ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά μέχρι οι αστυνομικοί να φθάσουν στο σημείο, ο ενοχλητικός 55χρονος είχε φύγει. Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε και σε λίγο επέστρεψε. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και πάλι και έτσι ο ζωηρός 55χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών που τον οδήγησαν στο τμήμα όπου πήγαν και οι κοπέλες για να υποβάλλουν μήνυση.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ – aixmi-news.gr

Τελευταία νέα →