Connect with us

Slider

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ

Εμφάνιση IMG_8021.JPGΕμφάνιση IMG_8032.JPGΕμφάνιση IMG_8028.JPGΕμφάνιση IMG_8020.JPG

Με αισιοδοξία για την τελική έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης αλλά και με αιχμές για την Λαική Ενότητα,παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο του Αγρινίου ,το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία,από τον κ.Κώστα Ταφλανίδη,υπεύθηνου του εκλογικού αγώνα της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στο νομό.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ. Ταφλανίδης υποστήριξε την ανάγκη να υπάρξει ,υπό νέες προϋποθέσεις ,μια ευρύτερη ενότητα στον προοδευτικό χώρο και την ανάγκη επίσης , το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να συναντηθεί με την κοινωνία.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν ξεχωριστά όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ , με τον ΓΙώργο Βαρεμένο να δηλώνει ότι χρειάζεται ένα σοκ αισιοδοξίας στην κοινωνία που αυτό θα προέλθει από μια καθαρή εντολή διακυβέρνησης προς τον ΣΥΡΙΖΑ ,ώστε να οδηγηθεί η χώρα στο ξέφωτο.
Από την μεριά της η κ.Τριανταφύλλου
Εστίασε στο επίδικο των εκλογών που κατ´αυτή ειναι η πολιτική ,οικονομική και κοινωνική σταθερότητα με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  η οποία θα συγκρουστεί με τα συμφέροντα , τη διαπλοκή και τη διαφθορά.
Η κ Ζαβογιάννη ,αναφέρθηκε στα ζητήματα της νεολαίας και κυρίως στη έλλειψη εργασίας αλλά και στις επισφαλείς συνθήκες ,τονίζοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στους λίγους μήνες ζωής της κατάφερε να ανατρέψει το πελατειακό σύστημα των stage προς όφελος των εργαζομένων.
Ο υπ.βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Παντελής Ζέρης ,ήταν ο πιο δεικτικός απέναντι στην ΛΑ.Ε και τα τοπικά στελέχη που την ακολούθησαν ,λέγοντας ότι έως τη στιγμή της αποχώρησης τους λειτουργούσαν ως βαρίδια μέσα στο κόμμα ενώ όπως είπε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Επικρατείας της ΛΑ.Ε ζητούσε πριν λίγες ημέρες τον κόσμο να ψηφίσει Κ.Κ.Ε.
Μάλιστα στην αποστροφή του λόγου του κ.Ζέρης είπε πως θα τρίζουν τα Κόκκαλα του Αλιέντε με την ονομασία της ΑΡιστερής Πλατφόρμας σε Λαϊκή Ενότητα.

Η κ. Καραγιώργου ,υποστήριξε οτι τα θέματα  των ΑμεΑ ο  ΣΥΡΙΖΑ, τα αντιμετωπίζει με  αξιοπρέπεια και σεβασμό .
Ο κ.Γιώργος Βασιλείου υποστήριξε ότι  με τη
παρουσία του στο ψηφοδέλτιο θέλει να βοηθήσει στην άρση των κοινωνικών αδιεξόδων στην οποία έχει περιέλθει η χώρα ,ενώ ο κ.Δούρος έκανε λόγο για έλλειψη ικανού χρόνου διακυβέρνησης .
Ο κ.Παπαγεωργίου στην τοποθέτηση του είπε πως ο πολίτης πρέπει να παει στην κάλπη χωρίς διλλήματα ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ ,που ειναι ,παρά τις όποιες παραλήψεις της έως τωρα διακυβέρνησης ,η μόνη δύναμη που μπορεί να συγκρουστεί με τα συμφέροντα της διαπλοκής.
Τελευταίος μίλησε ο κ Κοντονάσιος ο οποίος έκανε λόγο για ηθική και ποιοτική υπεροχή του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία , έναντι όλων των άλλων ψηφοδελτίων ,ενώ έκανε αναφορά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι ειναι ο μόνος πρωθυπουργός που αγωνίστηκε τόσο πολύ για την Ελλάδα .

Το ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ:

1 Βαρεμένος Γεώργιος

2 Τριανταφύλλου Μαρία
3 Δούρος Δημήτριος
4 Ζαβογιάννη Ηρώ
5 Παπαγεωργίου Παυσανίας-Ανδρέας
6 Ζέρης Παντελής
7 Καραγιώργου Μαργαρίτα
8 Βασιλείου Γιώργος
9 Κοντονάσιος Σωτηριος
:

Advertisement