Connect with us

Slider

Θερμή υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αγρίνιο

 

 

 

unnamed (2)unnamed (4)unnamed (7)unnamed (5)Στη κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου στο Αγρίνιο , μίλησε πρίν από λίγη ώρα ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης , ο οποίος έγινε δεκτός με θέρμη από δεκάδες υποστηρικτές του στο Αγρίνιο.
Προηγήθηκε ζεστή υποδοχή από τον πρώην βουλευτή κ.Σπήλιο Λιβανό,τον βουλευτή Κ.Καραγκούνη ,τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας κ.Σύρρο,ο οποίος προλόγισε την ομιλία του κ.Μητσοτάκη,καθώς και από πολλά στελέχη της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία.Να σημειωθεί ότι την ομιλία του κ.Μητσοτάκη παρακολούθησε και ο δήμαρχος της Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης ενώ στο Επιμελητήριο τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του φορέα κ.Παν.Τσιχριτζής και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Ρόκοςunnamed (8)

 

Στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής:

 

Η ενότητα της ΝΔ δεν κινδυνεύει από αυτή την εκλογική διαδικασία στο κόμμα, αλλά κινδυνεύει από τις δυσκολίες που έρχονται στο άμεσο μέλλον.
Ακόμη, δεσμεύτηκε ότι σε περίπτωση νίκης του στις εκλογές της ΝΔ, το πρώτο το οποίο θα κάνει, είναι να ανοίξει τη ΝΔ σε όλα τα άξια στελέχη, προκειμένου το κόμμα να γίνει μια μεγάλη και πλατειά κεντροδεξιά παράταξη. Στην περίπτωση που χάσει, όμως, υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει στο κόμμα ως απλός στρατιώτης. Πιστεύω ότι έχω την ικανότητα να φέρω ξανά στο κόμμα τους νέους και τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλω δίπλα μου. Να μην αφήσουμε να συνεχιστεί η καταστροφική πορεία της χώρας, να σταματήσουμε την ημικαθεστωτική διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα με τις επεμβάσεις στις Ανεξάρτητες Αρχές.

Πρέπει να δούμε πολλά πράγματα από την αρχή, όπως να σεβαστούμε την ιστορία της και όλα όσα έχει αυτή η παράταξη πετύχει.

Τελευταία νέα →