Connect with us

Αθλητισμός

Και πάλι Τζιμπούρ για ΑΕΚ

tzibour-tzimpoyr

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως έρχεται η περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ για την ΑΕΚ, με τον «τρομοκράτη» να μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Αλγερινός φορ δεν έφυγε ποτέ από το… κάδρο της Ένωσης, η περίπτωσή του πάντα απασχολούσε και με τη συνεργασία του με την κυπριακή ομάδα να βρίσκεται στον αέρα, το «φλερτ» αναζωπυρώθηκε. Ο Αφρικανός έχει δεχθεί πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ για ανανέωση, όμως δεν απάντησε άμεσα, ζητώντας προθεσμία μέχρι την Πέμπτη για να ανακοινώσει την απόφασή του, δείχνοντας πως θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει κάτι καλύτερο, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι η ΑΕΚ.

Ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας: «H εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της επιτροπής προγραμματισμού με τον ποδοσφαιριστή Rafik Djebbour. Στον ποδοσφαιριστή κατατέθηκε η πρόταση της διοίκησης για επέκταση της συνεργασίας. Ο Rafik Djebbour δεσμεύτηκε να δώσει την τελική του απάντηση μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 18/06. Αυτό το χρονικό πλαίσιο σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύει την πλευρά του ΑΠΟΕΛ σε ενδεχόμενο που κρίνει ότι θα προχωρήσει με άλλη λύση».

gazzetta.gr

Τελευταία νέα →