Connect with us

Αθλητισμός

Καλογέρης: «Συμπαίκτης μου, μου είπε ότι πρέπει να χάσουμε με 3-0»

013007

Σε συνέντευξη του στην «Δίκη στον ΣΚΑΪ» ο πρώην άσος της Βέροιας, Αλέξης Καλογέρης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για την κατάθεσή του στον ειδικό ανακριτή για χειραγώγηση του ματς με τον Ολυμπιακό.

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας και νυν του Άρη, Αλέξης Καλογέρης επιβεβαίωσε πλήρως τις πληροφορίες που υπήρχαν για την κατάθεσή του στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ο οποίος ερευνά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο χώρο του ποδοσφαίρου.

«Συμπαίκτης μου είπε στο 80΄ ότι πρέπει να χάσουμε με 3-0», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καλογέρης για τον επίδικο αγώνα της 6ης Ιανουαρίου 2013 Ολυμπιακού-Βέροιας. Ο 29χρονος μέσος υποστήριξε ότι όταν αντικατέστησε τον Γεωργέα, ο συμπαίκτης του ήταν φανερά εκνευρισμένος, κάτι που δεν το συνήθιζε.

«Συνήθως ο Γεωργέας είναι ήρεμος, αλλά δεν έδωσα σημασία. Όταν το σκορ ήταν 3-0, ένας συμπαίκτης μου, μου είπε: “Τι κάνεις, ρε μαλ…. Πρέπει να χάσουμε με 3-0. Εγώ έμεινα άναυδος, θόλωσα, αλλά συνέχιζα να παίζω κανονικά και με μεγαλύτερο πείσμα. Τελικά χάσαμε με 3-0 και στις μετέπειτα συζητήσεις στις προπονήσεις πληροφορήθηκα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο».

Στο ερώτημα γιατί αποκάλυψε όσα έγιναν, ο Καλογέρης, είπε: «Προτιμώ να μου κόψουν την μπάλα λέγοντας την αλήθεια, παρά να μου την κόψουν λέγοντας ψέματα». Επίσης η εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε την κατάθεση του πρώην ιδιοκτήτη της Βέροιας Γιώργου Αρβανιτίδη, ο οποίος αρνείται κάθε κατηγορία και αναφέρει στην απολογία του ότι «όλα ξεκίνησαν από τον Κούγια που τρέφει απίστευτο μίσος για μένα και με ζηλεύει».

H «ΔΙΚΗ» παρουσίασε και ένα απόσπασμα της έκθεσης της Εταιρείας Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης (BFDS) που απέστειλε στην ΕΠΟ η UEFA για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Βέροιας (4-1) της 26ης Οκτωβρίου 2014.

Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα εξής:

«Είναι σημαντική η ύποπτη πρόσφατη ιστορία της ομάδας της Βέροιας. Πράγματι έχουν ήδη επισημανθεί από το Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης (BFDS/ΣΑΣΑ) σε ένα προηγούμενο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, στις 20/9/2014, στον αγώνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου και πάλι υπήρχε έντονος στοιχηματισμός για ήττα της Βέροιας με τουλάχιστον 3 τέρματα. Αμφότερες οι προβλέψεις υπήρξαν επιτυχείς. Αυτό το γεγονός και μόνο μπορεί να επιτείνει τις ήδη ισχυρές ενδείξεις μας πως η Βέροια εσκεμμένα έχασε και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (4-1) με τουλάχιστον 3 τέρματα, αποκλειστικά για να διασφαλίσει παράνομα κέρδη από τον στοιχηματισμό. Ο συγκεκριμένος αγώνας θεωρείται πάρα πολύ ύποπτος και είναι εξαιρετικά πιθανό να υπήρξαν παρεμβάσεις στη διεξαγωγή του για στοιχηματικούς λόγους».

sport-fm.gr

Τελευταία νέα →