Connect with us

Ειδήσεις

Κύκλωμα διακινούσε σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία συσκευασίες απομίμησης υγρού πλυντηρίων

washing machine

Αποτέλεσμα εικόνας για απομίμησης υγρού πλυντηρίων

 

Ήταν τέλη Μαΐου του 2016, όταν εισαγωγική εταιρεία που εκτός των άλλων προϊόντων εισάγει στην Ελλάδα και υγρό πλυντηρίων γνωστής πολυεθνικής εταιρείας, κατήγγειλε στο Υπουργείο, ότι στην Αιτωλοακαρνανία διακινούνται μεγάλες ποσότητες, απομίμησης συσκευασιών υγρού πλυντηρίων.

Τα στελέχη της εισαγωγικής εταιρείας στην καταγγελία τους υποστήριξαν, πως σε βάρος της επωνυμίας του υγρού πλυντηρίων της πολυεθνικής, διακινούνται συσκευασίες που δεν έχουν καμία σχέση με τις εταιρικές και πωλούνται σε διάφορες τιμές σε mini market και super market της περιοχής. Οι συσκευασίες διέθεταν άλλα μεγέθη από αυτά των αυθεντικών, αλλά και άλλα χρώματα σε αρκετά από τα διακριτικά τους.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης, ζήτησε την συνδρομή του Τμήματος Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, στελέχη του οποίου μετά από έρευνες εντόπισαν κυρίως στο Αγρίνιο, αλλά και άλλες περιοχές του νομού, 1.000 περίπου τεμάχια από τα προϊόντα απομίμησης του υγρού πλυντηρίων της γνωστής πολυεθνικής, ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν και εντοπίστηκε εξίσου μεγάλη ποσότητα (600 τεμάχια) και στην περιοχή της Γαστούνης στην Ηλεία.

Κων/νος Χονδρός

Αρχικη

Τελευταία νέα →