Connect with us

Media-Lifestyle

Νέα εκπομπή στο Star για να πολεμήσει το «Κάτι ψήνεται»!

shp

Το «Κάτι ψήνεται» του ALPHA συνεχίζει να… ψήνει τους αντιπάλους του, όμως οι υπεύθυνοι του STAR δεν θέλουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Ετσι αποφάσισαν να «κλείσουν» τα δικαιώματα του real life προγράμματος «Shopping Monster»…

Το σχεδιασμό του προγράμματος για την τηλεοπτική σεζόν 2015-2016 προχωρούν οι υπεύθυνοι του STAR. Βασική τους επιθυμία είναι να επενδύσουν στην ψυχαγωγία και γι’ αυτό το λόγο μελετούν πολλές και καινούριες προτάσεις, οι οποίες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ανάμεσα στα σχέδια των υπευθύνων είναι η υλοποίηση μιας καθημερινής εκπομπής που θυμίζει αρκετά το «Κάτι ψήνεται» του ALPHA. Η μόνη διαφορά είναι στο περιεχόμενο της εκπομπής, το οποίο είναι κάτι που αγαπούν πολύ οι γυναίκες: Η μόδα και η ομορφιά. Πρόκειται για το «Shopping Monster» (μτφ. «Το τέρας των αγορών»), που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί.

Το concept

Το συγκεκριμένο concept συνδυάζει τα στοιχεία του διαγωνισμού, το κους-κους μεταξύ των γυναικών και το στυλ. Κάθε εβδομάδα, πέντε γυναίκες καλούνται να ανταγωνιστούν μια αγαπημένη τους τέχνη: Το shopping.Οι κανονισμοί θέλουν τις πέντε γυναίκες να τρέχουν έναν… εμπορικό μαραθώνιο -με διαφορετικά θέματα κάθε φορά (γάμοι, βαφτίσεις, συνεντεύξεις για δουλειά κ.ά.)- που διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες. Ποιος είναι ο στόχος τους; Μα φυσικά να κάνουν την πιο κομψή εμφάνιση -ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, κομμωτήριο για τα μαλλιά και make up- με τον πιο περιορισμένο προϋπολογισμό….

tv-24

Τελευταία νέα →