Connect with us

Slider

Οι διεργασίες στο Αγρίνιο για τη Λαική Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη

11855682 1460151637623411 1886429446742447637 n
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniotimes.gr είναι πολλά τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν μάλιστα και σε θεσμικά όργανα του κόμματος που θα ακολουθήσουν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ενώ μιλούν με οργή αλλά και ειρωνία για τον Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του δρόμου του μνημονίου .

Μάλιστα έγιναν και τα πρώτα τηλεφώνα σε στελέχη (άνδρες και γυναίκες)για την πιθανή κάθοδο τους στις εκλογές με το κόμμα Λαφάζανη που όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ημερών η επίσημη ανακοίνωση του.
Να σημειωθεί ότι τόσο το Αγρίνιο ,όσο και η Αιτωλοακαρνανία αποτελεί προνομιακή περιοχή για τον κ.Λαφαζάνη όπου σε επίπεδο στελεχών έχει αρκετά μεγάλη απήχηση.

Με ανακοίνωση του,ο κ.Βασίλειος Π.Κωστάρας, ιατρός επιμελητής ΕΣΥ και πρώην πρόεδρος νοσοκομειακών ιατρών Αιτωλοακαρνανίας, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον ΣYΡΙΖA και την προσχώρηση ,στήριξη και συμμετοχή του στον καινούργιο πολιτικό φορέα, την Λαϊκή Ενότητα .

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ,στις εκλογές του Ιανουαρίου Βαλάντη Ευπατρίδη ,επίσης ακολουθεί τον Π.Λαφαζάνη.ενώ αναμένεται η ανακοίνωση προσχώρησης ηχηρών ονομάτων στελεχών από όλη την Αιτωλοακαρνανία.