Connect with us

Slider

ΠΑ.ΣΟ.Κ.Αιτωλ/νίας:Αναζητούνται νέοι υποψήφιοι,πιθανή έλευση της Γεννηματά στις 17 Σεπτεμβρίου

PASOK%2BAITNIAS

Σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς κινείται πλέον η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας με στόχο την αύξηση του ποσοστού του κινήματος στο νομό ,έναντι του ποσοστού που κατέγραψε στις εκλογές του Ιανουαρίου.
Πέρα από τα οργανωτικά ζητήματα , η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να βρεί και αντικαταστάτες στο ψηφοδέλτιο για τα πρόσωπα που δεν θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου που σύμφωνα με πληροφορίες φτάνουν τα τέσσερα. Σίγουρη θεωρείται η μη κάθοδος του Παναγιώτη Τρυφιάτη και της Αγγελικής Δεδοπούλου λόγω της ενασχόλησης της στη γραμματεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες

Επίσης γίνεται προσπάθεια να μεταπεισθούν δύο ακόμη υποψήφιοι του Ιανουαρίου που εξεδήλωσαν την πρόθεση να μην είναι υποψήφιοι και πάλι.
Σε ότι αφορά την έλευση της κ.Γεννηματά στο νομό δεν εχει κλειδώσει ως αυτή την ώρα κάτι οριστικό .Ωστόσο πιθανολογείται να βρεθεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωκοακαρνανία στις 17 Σεπτεμβρίου ερχόμενη από τα Γιάννενα όπου το προηγούμενο βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία . Τέλος σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται συζητήσεις με αρκετά στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ που θέλουν να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ.