Connect with us

Αθλητισμός

Πρόταση της ΑΕΚ στον Βάρας

varas

Στην ΑΕΚ έχουν… τρέξει την περίπτωση του 32χρονου Ισπανού τερματοφύλακα Χάβι Βάρας, καταθέτοντας του πρόταση.

Στην Ενωση θέλουν έναν τερματοφύλακα, όχι μόνο για να υπάρξει συναγωνισμός με τον Ανέστη αλλά και για να έχουν έναν πορτιέρε που θα αποτελεί εγγύηση για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Αυτό σημαίνει ότι αυτός που θα επιλεγεί θα πρέπει να έχει εμπειρία, παραστάσεις και σημαντικό βιογραφικό. Τέτοιος τερματοφύλακας είναι ο Βάρας, ο οποίος αγωνίζεται στη Βαγιαδολίδ και έχει μεγάλη εμπειρία-παραστάσεις από την Ισπανία, με τις πληροφορίες του gazzetta.gr από την χώρα της ιβηρικής να αναφέρουν ότι η ΑΕΚ ήδη του έχει κάνει πρόταση!

Από την πλευρά του 32χρονου τερματοφύλακα βλέπουν με θετικό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, αποτελώντας μέλος αυτού του πρότζεκτ που υπάρχει, με το οικονομικό να έχει ήδη πέσει στο τραπέζι και να μην μοιάζει με εμπόδιο, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι έχει απαντήσει θετικά ή ότι σίγουρα θα το κάνει.

Ο Ισπανός γκολκίπερ έχει ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ και το τι του εγγυάται για το μέλλον του ενώ όποια άλλη απορία έχει, προφανώς θα την λύσει στο άμεσο μέλλον με ένα απλό τηλεφώνημα στον Μιγκέλ Κορδέρο. Κι αυτό γιατί με τον αρχηγό της Ενωσης ο Βάρας συνυπήρξε για αρκετό καιρό στη Σεβίλλη, έχει άριστη σχέση μαζί του και φυσικά ο capitan -όπως καταλαβαίνει κανείς- θα αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχο και αρωγό στην προσπάθεια της ΑΕΚ να φέρει τον Βάρας στην Ελλάδα.

gazzetta.gr

Τελευταία νέα →