Connect with us

Αθλητισμός

Σιμόες: «Ξέρω για την… ΑΕΚάρα»

010223

Έτοιμος να γνωρίσει την οικογένεια της ΑΕΚάρας (όπως ο ίδιος είπε) είναι ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος έφτασε ενθουσιασμένος στην Αθήνα για μια… τζούρα απ’ την «Ένωση» πριν βάλει τα κιτρινόμαυρα.

Τον δικό της… Εσιέν (που έχει πολλούς λόγους να πιστεύει ότι θ’ αποδειχθεί εφάμιλλος του κανονικού) υποδέχθηκε η ΑΕΚ.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο Αντρέ Σιμόες έκανε αυτό που είχε προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό κι έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Ένωσης».

«Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, που την ξέρει πολύς κόσμος, ενώ είναι πολύ σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά ο Αντρέ Σιμόες και πρόσθεσε αναφερόμενος στον εαυτό του:

«Είμαι μαχητής στο γήπεδο και υπόσχομαι να παλεύω μέχρι το τελευταίο λεπτό σε κάθε παιχνίδι».

Τέλος, ο Πορτογάλος ερωτήθηκε για το αν γνωρίζει κάτι να πει στα ελληνικά και αρκέστηκε στο: «ΑΕΚάρα»!

Όσο ενθουσιασμένος έδειχνε στα μέχρι τώρα μηνύματά του στον κόσμο, ο Πορτογάλος αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον περίμενε το sport-fm.gr και φυσικά άνθρωποι της νέας του ομάδας για τον υποδεχθούν.

Από ‘κει αναχώρησε έπειτα για το ξενοδοχείο που θα μείνει και από την Τρίτη θ’ αρχίσει να… μυείται στην κιτρινόμαυρη καθημερινότητα, πηγαίνοντας στα Σπάτα για να δει τις εγκαταστάσεις και να γνωρίσει φυσικά τον νέο προπονητή και τους συμπαίκτες του.

sport-fm.gr

Τελευταία νέα →