Connect with us

Ειδήσεις

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας,με τον Μάριο Σαλμά

ImageHandler2 3

 imagehandler2-3

 

           Αποτέλεσμα εικόνας για ενωση αστυνομικων υπαλληλων ακαρνανιας

 

 output_dgP9cR

 

 

 

 

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας την  11-9-2016  πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο Αγρίνιο με τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγειάς και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ν. Αιτωλοακαρνανίας  κ. ΣΑΛΜΑ Μάριο.

   Κατά τη συνάντηση ενημερώσαμε τον κ. Βουλευτή για τα προβλήματα των Αστυνομικών Υπαλλήλων που υπηρετούν στην Δ.Α Ακαρνανίας και ειδικότερα,  η έλλειψη προσωπικού στις Υπηρεσίες μας, η στελέχωση της νεοσύστατης υπηρεσίας  Αμέσου Δράσεως Αγρινίου με προσωπικό που θα μετατεθεί έκτακτα εκτός των υπηρετούντων στην Δ.Α. Ακαρνανίας, η μετεγκατάσταση του Α.Τ Βόνιτσας, η υλικοτεχνική υποδομή, προβλήματα σχετικά με μερίδα κοινωνικών ομάδων που παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά, τραυματισμοί Αστυνομικών κατά την διάρκεια των καθηκόντων τους, οι περικοπές δαπανών, καθώς και το θέμα της  μη τήρησης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ των αποφάσεων του Σ.Τ.Ε  όπου σύμφωνα με αυτές, οι μειώσεις των μισθών των ένστολων κρίνονται ως παράνομες και αντισυνταγματικές και θα πρέπει να επανέλθουν στους μισθούς του Αυγούστου του έτους 2012.

   Ο κ. ΣΑΛΜΑΣ  μας ανέφερε ότι μέσα σε αυτή την δύσκολή οικονομική συγκυρία που διανύει  η χώρα μας  θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Ένωσης μας για την επίλυση των προβλημάτων μας και μας ενημέρωσε ότι τάσσετε υπέρ της πλήρης αποκοπής των εξαρτήσεων που δημιουργεί  η εκάστοτε πολιτική ηγεσία στον τρόπο Διοίκησης της Φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης, επιθυμεί ένα πιο αξιοκρατικό σύστημα προαγωγών –κρίσεων και μεταθέσεων του Αστυνομικού προσωπικού προς όφελος τόσο της κοινωνίας όσο και των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

   Η ‘Ένωση θα επιδιώξει συναντήσεις και με πολιτικούς των άλλων κομμάτων κατά την διάρκεια των επισκέψεών τους στο Αγρίνιο και θα τους ενημερώσει για τις   θέσεις και τις προτάσεις μας.

 

Τελευταία νέα →