Connect with us

Ειδήσεις

Συνάντηση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας με τον Κ. Σκανδαλίδη

asty skali

Χθές το απόγευμα, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, πραγματοποίησε συνάντηση στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου με τον τέως Υπουργό του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ Κωνσταντίνο καθώς και με τον υποψήφιο Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΔΗΜ.ΑΡ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο.
Κατά την συνάντηση, ενημερώσαμε τον κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ για τα προβλήματα των Αστυνομικών Υπαλλήλων που υπηρετούν στην Δ.Α Ακαρνανίας όπως:
έλλειψη προσωπικού, Αεροδρόμιο Ακτίου, υλικοτεχνική υποδομή, μερίδα κοινωνικών ομάδων με παραβατική συμπεριφορά, τραυματισμοί Αστυνομικών κατά την διάρκεια των καθηκόντων τους, περικοπές δαπανών, μη τήρηση από τις τελευταίες κυβερνήσεις των αποφάσεων του Σ.Τ.Ε σχετικά με τις παράνομες και αντισυνταγματικές μειώσεις μισθών των ένστολων, μηδενικές προσλήψεις στις σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών, Ασφαλιστικό ενστόλων κ.α.
Επίσης ,τους γνωστοποιήσαμε ότι ο Έλληνας Αστυνομικός ως εργαζόμενος , μάχεται επιδεικνύοντας αξιόλογο έργο για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την διατήρηση της κοινωνικής ευταξίας, πληρώνοντας μάλιστα μέχρι σήμερα ένα βαρύ φόρο αίματος. Τους καταστήσαμε σαφές ότι ο Έλληνας Αστυνομικός έχει απαξιωθεί, κυρίως με ευθύνη των κομμάτων του Δημοκρατικού τόξου και πολλές φορές έχει χρησιμοποιηθεί << ως σάκος του μποξ>> με αποτέλεσμα την καταρράκωση του ηθικού του με απρόβλεπτες συνέπειες για την κοινωνία καθώς και για τον θεσμό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Επιπλέον, ζητήθηκε η συνδρομή τους για την επίλυση των προβλημάτων μας, ιδίως αυτών που χρήζουν μηδενικό δημοσιονομικό κόστος.
Στους δύο ανωτέρω υποψηφίους Βουλευτές, παραδώσαμε υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις μας.
Μας ανέφεραν ότι θα το μελετήσουν και θα σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες της Ένωσης μας για την επίλυση των προβλημάτων μας, μέσα σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας και θεωρούν των Έλληνα Αστυνομικό, κομμάτι της οικογένειάς τους και φίλο της κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος

ΚΩΣΤΑΚΗΣ Αντώνιος