Connect with us

Αγρίνιο

Σύλληψη στο Αγρίνιο για κλοπή

klopes

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη  ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος  από την 08-11-2016 έως και την 09-11-2016 αφαίρεσε δίκυκλη  μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 66χρονου ημεδαπού.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας  σε βάρος αγνώστου δράστη  για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το πρωί στην Πάτρα   είχε εναποθέσει και εγκαταλείψει στο έδαφος δύο συσκευασίες, που περιείχαν διακόσια ενενήντα έξι πακέτα τσιγάρων και  εννέα συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Ο δράστης αναζητείται ενώ κατασχέθηκαν τα ανευρεθέντα.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής –  Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα  των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, κλοπή που έλαβε χώρα την 04-04-2016 στο Βρανά Ηλείας. Για την υπόθεση αυτή  σχηματίστηκε  δικογραφία για κλοπή σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος στον προαναφερόμενο χρόνο αφαίρεσε από οικία 64χρονης ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας για  ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, σχηματίστηκαν  δικογραφίες για ληστεία και απόπειρα ληστείας, σε βάρος αγνώστων δραστών.
Στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στο Λατίφι Αμαλιάδας, δύο άγνωστοι δράστες μετέβησαν με αυτοκίνητο σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου αφού αποβιβάστηκε ο συνοδηγός έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα τύπου full face και με την απειλή όπλου, αποπειράθηκαν να αποσπάσουν χρήματα από υπάλληλο του καταστήματος, χωρίς να το καταφέρουν.
Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στον Πύργο, δύο άγνωστοι δράστες μετέβησαν με αυτοκίνητο σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου με ακριβώς την ίδια μεθοδολογία, ακινητοποίησαν τους υπάλληλους και τους απέσπασαν το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ευρώ.

Advertisement

Τελευταία νέα →