Connect with us

Αθλητισμός

Σώθηκε στο… τσακ το Μόναχο

234304

Οι ψυχές των περίπου 57.000 οπαδών της Μόναχο 1860 πήγαν μέχρι… την τρίτη κατηγορία, όμως το φινάλε ήταν γλυκό. Οι Βαυαροί πήραν στην εκπνοή τη νίκη κόντρα (2-1) στην Χόλσταϊν και έσωσαν την παρτίδα.

Από την κόλαση στον… παράδεισο. Το Μόναχο 1860 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στον δεύτερο αγώνα μπαράζ κόντρα στην Χόλσταϊν Κίελ, έκανε μεγάλη ανατροπή στο φινάλε (2-1) και παρέμεινε στην δεύτερη κατηγορία.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι περισσότεροι από 55.000 οπαδοί των Βαυαρών δεν πήγε τσάμπα. Παρότι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Καζιόρ στο 16ο λεπτό, οι παίκτες του Φρέλινγκ δεν έπαψαν στιγμή να πιστεύουν στην ανατροπή.

Ακόμη και όταν ισοφάρισαν με τον Άντλουνγκ στο 78’, δεν πτοήθηκαν από τον λιγοστό χρόνο που είχαν μπροστά τους για την παραμονή (0-0 το πρώτο ματς και μετρούν τα εκτός έδρας τέρματα). Η επιμονή τους βρήκε αντίκρισμα στο τέλος. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπίλοβ (90+1’) έκανε το 2-1 σώζοντας την παρτίδα για μια απογοητευτική γενικότερα χρονιά για την ομάδα του Μονάχου.

sport-fm.gr

Τελευταία νέα →