Connect with us

Ειδήσεις

Τι απαντά ο διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου,για την υπόθεση bullying

p1080062-copy-702x336

 

 

Χθές, ο μικρός Χρήστος πήγε κανονικά στο σχολείο του, ενώ λίγο μετά τις 12:00 ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του συλλόγου του γυμνασίου, όπου αποφασίστηκε έξι συμμαθητές του 12χρονου να τιμωρηθούν -οι πέντε με μονοήμερη αποβολή κι ένας με διήμερη αποβολή- για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ο διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου, Γιώργος Κομπορόζος, μίλησε στο protothema.gr για το περιστατικό τονίζοντας ότι: «Σήμερα φωνάξαμε ξανά όλα τα παιδιά και συζητήσαμε μαζί τους για το θέμα. Αυτό που έγινε και το επιβεβαιώσαμε ήταν ότι ήταν ένα “σύννεφο”, που συνηθίζουν να κάνουν οι μαθητές. Δεν ήταν σχεδιασμένο, αλλά κάτι που έγινε αυθόρμητα. Απλώς, επειδή έπεσαν πολλά παιδιά πάνω στον συγκεκριμένο μαθητή, εκείνος δε μπόρεσε να κρατηθεί όρθιος κι έπεσε. Δεν έχει κάποιο χτύπημα. Υπάρχει η φωτογραφία με το κολάρο γιατί ένιωσε μία ενόχληση στον αυχένα και πήγε προληπτικά στο νοσοκομείο. Δεν έγινε κάτι άλλο».

Όσον αφορά στους ισχυρισμούς της  μητέρας του 12χρονου ότι το παιδί της δεν ήταν η πρώτη φορά που δεχόταν επίθεση από συμμαθητές του ο κ. Κομπορόζος σημειώνει πως «τον ρωτήσαμε κι εμείς και σήμερα και την Παρασκευή και για δεύτερη φορά μπροστά και στη μητέρα του μας είπε πως δεν είχε άλλο πρόβλημα. Τα παιδιά σήμερα που συζητήσαμε στο Σύλλογο το θέμα είπαν πως “κάναμε ένα σύννεφο στον Χρήστο, δεν το είχαμε σχεδιασμένο, δεν έχουμε κάτι εναντίον του” και του ζήτησαν και συγγνώμη, την οποία και την αποδέχτηκε».

Σχετικά με την καταγγελία ότι την ημέρα που έγινε αυτό στο προαύλιο δεν υπήρχαν καθηγητές να επιτηρούν, ο διευθυντής του σχολείου δηλώνει: «Κάθε ημέρα, έτσι και την περασμένη Παρασκευή, υπάρχουν τρεις εφημερεύοντες, ένας στο προαύλιο και δύο στις σκάλες και στον εσωτερικό χώρο. Εκείνη τη στιγμή δεν ήταν παρών στο περιστατικό ο εφημερεύων καθηγητής, γιατί το προαύλιο μας κάνει ένα “πι” και δεν είναι ένα ορθογώνιο που το ελέγχεις εύκολα. Επενέβησαν, όμως, συμμαθητές του που σταμάτησαν το περιστατικό και το παιδί ήρθε μέσα στο γραφείο μου. Ήταν ταραγμένο και πήραμε τη μητέρα του, για να επικοινωνήσει μαζί της. Αμέσως ενημέρωσα και τους γονείς των παιδιών που ενεπλάκησαν, για να ξέρουν ότι συνέβη αυτό το περιστατικό. Νομίζω το θέμα έχει πάρει πολύ μεγάλη διάσταση για το τίποτα».

Τελευταία νέα →