Αιτωλοακαρνανία
5.500 ευρώ βρήκε και παρέδωσε στην Αστυνομία ένα ζευγάρι από τον Πλατανίτη Ναυπακτίας
Η πράξη του ζευγαριού από τον Πλατανίτη Ναυπακτίας να παραδώσει 5.500 ευρώ αποτελεί μια αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς και ηθικής ακεραιότητας.![kainourgio-agriniou-epangelmatias-vrike-portofoli-me-1-070-evro-kai-to-epestrepse-ston-katocho-tou](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2020/08/portofoli-xrimata_768x500.jpg)
Η πράξη του ζευγαριού από τον Πλατανίτη Ναυπακτίας να παραδώσει 5.500 ευρώ αποτελεί μια αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς και ηθικής ακεραιότητας.
Η εύρεση ενός τόσο υψηλού χρηματικού ποσού και η άμεση παράδοσή του στην Αστυνομία για να φτάσει στην νόμιμη κάτοχό του, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλουν να αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.
Η ηθική στάση του ζευγαριού αξίζει συγχαρητηρίων και αποτελεί μια υπενθύμιση για τις αξίες που οφείλουν να διέπουν την κοινωνία μας.
Επιπλέον, η πράξη τους αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας μεταξύ των πολιτών και των Αστυνομικών Αρχών.
Η άμεση ενημέρωση και η αστυνομική έρευνα οδήγησαν στην ταυτοποίηση της κατόχου και στην επιστροφή των χρημάτων, όπως αναφέρει και το nafpaktianews.gr
Διαβάστε επίσης: Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός: Αυτό είναι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα
![](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2024/09/logo-476x79-2-1-1.jpg)