Connect with us

Κοινωνία

Αγρίνιο: Αστυνομικοί συνελήφθησαν για την απόδραση δύο Ρομά, διατάχθηκε Ε.Δ.Ε.

Στο Αγρίνιο η ΕΛ.ΑΣ. τρέχει και δε φτάνει μετά την απόδραση των δύο Ρομά, συνελήφθησαν δύο Αστυνομικοί ενώ διατάχθηκε και Ε.Δ.Ε.
Στο Αγρίνιο η ΕΛ.ΑΣ. τρέχει και δε φτάνει μετά την απόδραση των δύο Ρομά, συνελήφθησαν δύο Αστυνομικοί ενώ διατάχθηκε και Ε.Δ.Ε.

Στο Αγρίνιο η ΕΛ.ΑΣ. τρέχει και δε φτάνει μετά την απόδραση των δύο Ρομά, συνελήφθησαν δύο Αστυνομικοί ενώ διατάχθηκε και Ε.Δ.Ε.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής, έπειτα από την απόδραση δύο νεαρών ανδρών, ηλικίας 18 και 20 ετών, από τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Οι δύο κρατούμενοι, που είχαν συλληφθεί για απόπειρα διάρρηξης μηχανήματος ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ), κατάφεραν να αποδράσουν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ βρίσκονταν υπό αστυνομική φρούρηση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εσωτερική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η απόδραση.

Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί δύο Αστυνομικοί, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τη φρούρησή τους.

Οι Αρχές διερευνούν ενδεχόμενη αμέλεια ή συνέργεια, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραπετών.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται, μαζί με άλλα τρία άτομα, για την απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ που σημειώθηκε στις 12 Απριλίου στην περιοχή του Αγρινίου.

Κατά την αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα και μέρη του ΑΤΜ κοντά στα σπίτια των φερόμενων δραστών, ενισχύοντας τις ενδείξεις για την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Οι Αστυνομικές Αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες για τους δραπετεύσαντες να επικοινωνήσει άμεσα με την πλησιέστερη Αστυνομική Υπηρεσία.

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Πάσχα 2025 στα συσσίτια του Αγίου Δημητρίου για εκατοντάδες συνανθρώπους μας

Advertisement

Τελευταία νέα →

AgrinioTimes ©2014