Ποδόσφαιρο
Αγρίνιο – Γήπεδο Προυσιωτίσσης: Ο Ανρί Καμαρά βραβεύτηκε από τους Παλαίμαχους!
Στο Γήπεδο Προυσιωτίσσης, στο Αγρίνιο την 5η Μαρτίου ο Ανρί Καμαρά βραβεύτηκε από τους Παλαίμαχους του Παναιτωλικού πριν το φιλικό.Στο Γήπεδο Προυσιωτίσσης, στο Αγρίνιο την 5η Μαρτίου ο Ανρί Καμαρά βραβεύτηκε από τους Παλαίμαχους του Παναιτωλικού πριν το φιλικό.
Ο Παναιτωλικός τον θεωρεί δικό του «παιδί» με τα όσα πρόσφερε για χρόνια ολόκληρα στην ομάδα, ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται εκ νέου στο Αγρίνιο λόγω των δοκιμαστικών που γίνονται στον γιο του από την Κ19 του Συλλόγου.
Πριν την έναρξη της φιλικής αυτής αναμέτρησης τον τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα και φωτογραφήθηκαν μαζί του.
Ο Ανρί Καμαρά αγαπήθηκε όσο λίγοι στο Αγρίνιο από την ομάδα, από τον κόσμο που κάθε φορά βρίσκονταν στο Γήπεδο αλλά και εκτός αυτού.
Το AgrinioTimesTV ήταν εκεί και σας μεταφέρει αποσπασματικά βίντεο καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:
Διαβάστε επίσης: SL1: Ο Τάσος Παπαπέτρου στο Παναιτωλικός – Λεβαδειακός για την 26η Αγωνιστική
