Τέχνη
Αγρίνιο – «Η Γυναίκα πηγή έμπνευσης»: 22 Μαρτίου η εκδήλωση για την Ημέρα Ποίησης
Στο Αγρίνιο το Σάββατο, 22 Μαρτίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την Ημέρα Ποίησης με τίτλο «Η Γυναίκα πηγή έμπνευσης».
Στο Αγρίνιο το Σάββατο, 22 Μαρτίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την Ημέρα Ποίησης με τίτλο «Η Γυναίκα πηγή έμπνευσης».
Μία ημέρα μετά την Ημέρα Ποίησης αναμένεται να διεξαχθεί η εκδήλωση στο κτίριο της πρώην Τράπεζας Ελλάδος (Αβραάμ Αναστασιάδη 1).
Ποιήματα θα απαγγείλουν οι:
Βασίλης Γιαννακάς, πρώην Δικαστικός
Γιούλη Μαρούση, Σκηνοθέτης – Ηθοποιός
Σταυρούλα Μέρκου, Συγγραφέας – Ποιήτρια
Κωνσταντίνα Σκανδάλου, Φιλόλογος – Συγγραφέας
Χρυσούλα Σπυρέλη, Διδάκτωρ – Συγγραφέας – Ποιήτρια
Η αίθουσα θα πλαισιώνεται με πίνακες ζωγραφικής με θέμα τη γυναίκα από Αγρινιώτες Εικαστικούς η οποία αποτελείται από τους:
Αλεξανδροπούλου Αρχοντούλα, Ασπροποταμίτη Αρχοντούλα, Ζαχαρόπουλος Χαράλαμπος, Ζήση Έλλη, Ηλιοπούλου Ταρσίτσα, Καρατάσου Ευαγγελία, Κωστοπούλου Βασιλική, Μακροζαχόπουλος Χρήστος, Μπλαχούρα Χριστίνα, Ναστούλης Αντώνης, Παλκουσουργιά Μάχη.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Πιανίστρια Κωνστανς Καμποσιώρα
Την παρουσίαση θα κάνει η Έβελυν Τριανταφύλλου.
Διαβάστε επίσης: Αγγελική Θεοδωροπούλου: Η Αγρινιώτισσα Αρχαιολόγος και τα παλαιότερα οστέινα εργαλεία
