Περιβάλλον
Αγρίνιο: Με συμμετοχή η Ημερίδα για τις Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
Στο Αγρίνιο με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί της 16ης Μαρτίου η Ημερίδα για τις Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Στο Αγρίνιο με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί της 16ης Μαρτίου η Ημερίδα για τις Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έλαβε χώρα η εκδήλωση με τίτλο: «Είναι ωφέλιμες οι βιομηχανικές Α.Π.Ε.;» καθώς σε πρώτο πλάνο μπαίνει τόσο η Αιτωλοακαρνανία όσο και η Ευρυτανία στο θέμα της μαζικής παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ.
Το μέτωπο που εκφράζει αντιρρήσεις για το έργο της Αντλησιοταμίευσης στην Τριχωνίδα, η Επιτροπή Αιτωλοακαρνάνων και Ευρυτάνων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας διοργάνωσε τη συγκεκριμένη Ημερίδα και με ενδιαφέρον αναμενόταν οι τοποθετήσεις, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Μίλτος Ζαμπάρας.
Να σημειωθεί ότι υπάρχει ζωντανή μετάδοση της ημερίδας από την σελίδα στο facebook της οργάνωσης “Σώστε την Λίμνη των Κρεμαστών”.
Διαβάστε επίσης: Climate Central: Κάτω από το νερό έως το 2100 το Μεσολόγγι και η Αμφιλοχία;
