Κοινωνία
Αγρίνιο – Μάκης Κούρος: Με βουβό πόνο το τελευταίο «αντίο» στον 57χρονο
Ο Μάκης Κούρος έφυγε από τη ζωή και το τελευταίο «αντίο» είπαν την 13η Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο με βουβό πόνο![Ο Μάκης Κούρος έφυγε από τη ζωή και το τελευταίο «αντίο» είπαν την 13η Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο με βουβό πόνο](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2025/02/kideia-kourou7.jpg)
Ο Μάκης Κούρος έφυγε από τη ζωή και το τελευταίο «αντίο» είπαν την 13η Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο με βουβό πόνο
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 57χρονου Μάκη Κούρου τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης, 13 Φεβρουαρίου 2025.
Τα παιδιά του, συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν για πάντα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Αγρινίου.
Η σορός του, όπως αναμενόταν, έφθασε στην Ελλάδα από τις Η.Π.Α. όπου άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από ξαφνική περιπέτεια υγείας.
Με τη θλίψη να κυριαρχεί, εψάλη η Εξόδιος Ακολουθία, παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και πρώην συνεργατών του στον τραπεζικό κλάδο με τον οποίο ασχολήθηκε επαγγελματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο ναό για το «ύστατο χαίρε».
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – Κώστας Τσερίκος: 14/2 το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου (Νέο)
![](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2024/09/logo-476x79-2-1-1.jpg)