Ειδήσεις
Αιτωλ/νία: 248 νέα κρούσματα – 27.279 από την αρχή της πανδημίας
![agora 1](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2022/01/agora-1.jpg)
Στα πλαίσια των τελευταίων ημερών κινούνται και σήμερα, Σάββατο, τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 19.584 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί, τη στιγμή που αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.
Η Αττική καταγράφει τετραψήφιο αριθμό μολύνσεων, με 7.095 κρούσματα, ενώ και η Θεσσαλονίκη ακολουθεί για ακόμα μια μέρα σε τετραψήφιο αριθμό, δηλαδή 1.829.
Επιπλέον, 37 περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων, ανάμεσά τους και η Αιτωλοακαρνανία, η οποία κατέγραψε 248 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις, με το συνολικό αριθμό κρουσμάτων να ανέρχεται σε 27.279 από την αρχή της πανδημίας.
Τέλος, 430 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Δείτε αναλυτικά:
![](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2024/09/logo-476x79-2-1-1.jpg)