Ειδήσεις
Αναποδογύρισε όχημα στον δρόμο Μεσολογγίου – Αιτωλικού και τραυμάτισε 33χρονο

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον δρόμο Μεσολογγίου – Αιτωλικού, που είχε διακοπεί λόγω του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στο ύψος των Αλυκών.
Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με τραύματα στο κεφάλι, όπως έδειξε η πρώτη εκτίμηση.
Νεότερη ενημέρωση.
Η κυκλοφορία στον δρόμο Μεσολογγίου – Αιτωλικού έχει διακοπεί λόγω του ατυχήματος που σημειώθηκε πριν από λίγο και γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Τροχαίας Μεσολογγίου καθώς και η Διοικήτρια Ελένη Βούρβαχη, προκειμένου να διευκολύνουν τους οδηγούς.
Η πυροσβεστική καταβάλλει προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό του 33χρονου οδηγού ο οποίος φαίνεται να έχει τραυματιστεί, ενώ γίνεται προσπάθεια και για την ανάσυρση του αυτοκινήτου.
aixmi-news.gr
