Connect with us

Κοινωνία

Δεύτερο βράδυ έντασης στην Αγία Παρασκευή – Γέμισαν και άλλες πλατείες στο Αιγάλεω ,Παγκράτι και Ακρόπολη

agia paraskeui 1 2048x1406 1

Ο κόσμος δεν κάθεται σπίτι μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και αυτό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο καθώς ο κορονοϊός, αυτό ο αόρατος εχθρός, είναι εδώ και παραμονεύει. Γεμάτες κόσμο οι πλατείες στην Αθήνα και η Ακρόπολη.

Η Ελλάδα δεν αναστενάζει στα… γήπεδα πλέον αλλά στις πλατείες, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται μετά την κλεισούρα για πάνω από 40

ημέρες, όμως σε πολλές περιπτώσεις οι αποστάσεις δεν τηρούνται και ο συγχρωτισμός μπορεί να αποδειχθεί μοιραίος και να έχουμε και νέο lockdown.Ήδη στα Αγία Παρασκευή η κατάσταση είναι τεταμένη καθώς, μετά τα χθεσινά έκτροπα, πάνω από 100 άτομα βρίσκονται στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη και σήμερα, με την αστυνομία να βρίσκεται στο σημείο και να τους ζητάει να αποχωρήσουν αλλιώς θα επέμβει.

Σύμφωνα με διαρροές από κυβερνητικές πηγές πίσω από την συγκέντρωση στην Αγία Παρασκευή φέρονται να είναι στελέχη του Ανταρσύα.

Ανάλογα περιστατικά, όχι τέτοιας κλίμακας, είχαμε και στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι και στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω,

όπου ύστερα από καταγγελίες περιπολικά έφτασαν στα σημεία αυτά και ζήτησαν από τον κόσμο να απομακρυνθεί όπως και έγινε.

Τελευταία νέα και ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Advertisement

AgrinioTimes ©2014