Connect with us

Δυτική Ελλάδα

Ερωτήματα για τον θάνατο του 55χρονου στη Αρχαία Φιγαλεία Ηλείας

thanatos 55xronou arxaia figaleia ileias

Ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος ενός 55χρονου άνδρα σήμερα το πρωί στην περιοχή της Αρχαίας Φιγαλείας, στην Ηλεία.

Ήταν περασμένες εννέα όταν η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε δασική έκταση, στο χωριό.

Οι άνδρες του σώματος πηγαίνοντας στο σημείο εντόπισαν τη σορό του άτυχου εκπαιδευτικού 800 μέτρα μακριά από την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 55χρονος εκπαιδευτικός ο οποίος έμενε μόνιμα και εργαζόταν στην Καλαμάτα και είχε πάει για διακοπές στον τόπο καταγωγής του, την Φιγαλεία, στο άκουσμα της πυρκαγιάς, έτρεξε στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά προκειμένου να απομακρύνει άλογα συγγενικού του προσώπου.

Σύμφωνα με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, Πύραρχο Βασίλη Σολδάτο ο θάνατός του, δεν συνδέεται με την φωτιά ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή αν τον χτύπησε κάποιο άλογο

Ξεκάθαρη εικόνα, αναμένεται να δώσει η νεκροψία.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος.

Να σημειωθεί πως η φωτιά που ξέσπασε στο σημείο, έκαψε 4 στρέμματα δασικής έκτασης ενώ κατασβέστηκε χάρης στην έγκυρη επέμβαση της πυροσβεστικής όπου επιχείρησαν με 11 οχήματα και ένα αεροσκάφος PZL.

fkjkl6hdd7phe5hpp57z5lwvz1oindigri59gnc0ey0ovop6

newsbeast.gr

Advertisement

AgrinioTimes ©2014