Στο Αγρίνιο οι εργασίες καλά κρατούν, τοποθετήθηκαν την 17η Μαρτίου τα πρώτα μαρμάρινα παγκάκια, θα επαναλειτουργήσει και το Σιντριβάνι.
Στο Αγρίνιο ο νεαρός που είχε ληστέψει την ACS συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.
Για τη Β' Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. ο Παναιτωλικός έκλεισε τη σεζόν με νίκη εκτός έδρας, 60-52 τον Αίολο Αστακού και ανέβηκε στην...
Η ΑΜΦΙΓΑΛ ζητά Μηχανολόγο Μηχανικό - Ηλεκτρολόγο Μηχανικό έως 40 ετών για μόνιμη απασχόληση
Ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός γνωστοποίησε το εβδομαδιαίο -από τις 17 έως τις 23 Μαρτίου- πρόγραμμά του.
Η Αμφιλοχία και το Ανοιξιάτικο πενθούν καθώς ο Χρήστος Συψής του Στυλιανού πενθεί για την απώλειά του σε ηλικία 67...
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου πραγματοποιεί τη 17η Μαρτίου και 18:00 στο Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση
Από το 2ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου οι μαθητές από τις 19/02 έως και τις 05/03 βρέθηκαν στο Βερολίνο μέσω του Προγράμματος...
Στις Παπαδάτες Αγρινίου σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο με αποτέλεσμα ο οδηγός από το μηχανάκι να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.
Στο Καινούργιο Αγρινίου λίγο μετά τις 15:30 σημειώθηκε τροχαίο με εκτροπή οχήματος, ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Στα Καλύβια Αγρινίου το απόγευμα της 14ης Μαρτίου σημειώθηκε τροχαίο υλικών ζημιών στον Πλάτανο.
Στην 42η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» διακρίθηκε ο Αγρινιώτης μαθητής του 6ου ΓΕ.Λ., Παναγιώτης Μουρούκος.