Connect with us

Άλλες Ειδήσεις

Καγιανάς με λουκάνικο κοτόπουλου

kagianas me loykaniko 696x522 1

Απίθανο πρωινό, εξαιρετική ιδέα για brunch και ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα. Το λουκάνικο κοτόπουλου του δίνει έξτρα γεύση και κάνει τον καγιανά ακόμα πιο χορταστικό και μερακλίδικο.

15′ προετοιμασία
15′ μαγείρεμα
Σύνολο: 30′

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα λουκάνικα και τις πιπεριές για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και αλατοπίπερο και μαγειρεύουμε για άλλα 6-8 λεπτά ή μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
  3. Ρίχνουμε τα αυγά, χωρίς να τα έχουμε χτυπήσει πριν, και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα. Μαγειρεύουμε μέχρι να σφίξει ελαφρώς το μείγμα.
  4. Προσθέτουμε τη φέτα και τη ρίγανη, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Συνοδεύουμε με ζεστό χωριάτικο, προζυμένιο ψωμί.

Μυστικά

Το λουκάνικο κοτόπουλου του δίνει έξτρα γεύση και κάνει τον καγιανά ακόμα πιο χορταστικό και μερακλίδικο.

 

gastronomos.gr

Advertisement

Τελευταία νέα →

AgrinioTimes ©2014