Connect with us

Άλλες Ειδήσεις

Κοτοσαλάτα με βραστές πατάτες, ρόκα και σάλτσα γιαουρτιού

Υλικά

  • 2-3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου σε φέτες
  • 100 γρ.φύλλα ρόκας πλυμένα και στραγγισμένα
  • 100 γρ. φύλλα πράσινης σαλάτας πλυμένα και στραγγισμένα
  • 3 πατάτες

Για το ντρέσινγκ γιαουρτιού

  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
  • 1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τις πατάτες σε άφθονο νερό με τη φλούδα τους, τις καθαρίζετε, αφού κρυώσουν κάπως, και τις κόβετε σε φέτες.
  2. Ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι ή στη σχάρα τα φιλέτα κοτόπουλου για 10΄, γυρίζοντάς τα και από τις δύο πλευρές για να ροδίσουν ελαφρά. Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μεγάλα κομμάτια.
  3. Σε μια σαλατιέρα βάζετε τα φύλλα ρόκας και πράσινης σαλάτας, τις βραστές πατάτες και τα ψημένα φιλέτα του κοτόπουλου.
  4. Χτυπάτε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα και σερβίρετε.

ethnos.gr

Advertisement

Τελευταία νέα →

AgrinioTimes ©2014