Κοινωνία
Κρήτη: Νεκρός 29χρονος – Σκοτώθηκε πέφτοντας από σκάλες
![](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2021/06/ekav_768x500.jpg)
Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κρήτη, όπου ένας 29χρονος άνθρωπος έχασε τη ζωή του, στην είσοδο της πολυκατοικίας του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cretapost, λίγο μετά τις 02:00, το Ε.Κ.Α.Β. έλαβε κλήση από έναν ένοικο της πολυκατοικίας, για έναν άνδρα ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος στην είσοδο, στα Καμίνια στο Ηράκλειο.
Διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. έφτασαν άμεσα στο σημείο, παρέλαβαν τον τραυματία και τον μετέφεραν διασωληνωμένο στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο.
Ο 29χρονος έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Αξίζει να σημειωθεί πως για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία που διερευνά την υπόθεση ενώ έχει διαταχθεί και νεκροψία – νεκροτομή.
news247.gr
![](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2024/09/logo-476x79-2-1-1.jpg)