Connect with us

Άλλες Ειδήσεις

Μέσω… τηλεφώνου η συνεδρίαση για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της Δ.Ε.Η.

dei agrinio thesi ergasias

Μέσω…τηλεφώνου έγινε τελικά η κρίσιμη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Η., η οποία αποφάσισε να προχωρήσουν οι διαδικασίες πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της επιχείρησης, με την πρόσληψη συμβούλων που θα προχωρήσουν την αποεπένδυση.

Υπέρ της ψήφισαν 8 μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ε.Η., κατά ψήφισαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων Νίκος Φωτόπουλος και Παντελής Καραλευθέρης, ενώ “λευκό” ψήφισε ο Άρης Βαταλης, επικαλούμενος μάλιστα, “απειλες” από εργαζόμενους!

Μιλώντας στο Kozanimedia ο Νίκος Φωτόπουλος έκανε λόγο για μια “μαύρη μέρα” για τη Δ.Ε.Η., εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για τη στάση του Άρη Βατάλη και τονίζοντας πως οι εργαζόμενοι της επιχείρησης θα συνεχίσουν τον αγώνα για να μείνει στα χαρτιά η πώληση των μονάδων, την οποία χαρακτήρισε ως “ξεπούλημα”.

Advertisement

AgrinioTimes ©2014