Χαράσσουμε τις γαρίδες εγκάρσια και τις βάζουμε σε ένα μπολ και βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και βάζουμε στο καυτό τηγάνι. Σοτάρουμε 1-2 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε το θυμάρι, σβήνουμε με το ούζο και αφαιρούμε από τη φωτιά.
Τοποθετούμε το τηγάνι ξανά στη φωτιά.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το βάζουμε στο τηγάνι και σοτάρουμε.
Προσθέτουμε τις μπάμιες και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τη ντομάτα κονκασέ, αλάτι, πιπέρι, καλύπτουμε με το καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 15-20 λεπτά.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις γαρίδες, ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε τον δυόσμο, τον μαϊντανό ψιλοκομμένα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.