Άλλες Ειδήσεις
Μπρουσκέτες με φέτα
Συστατικά
400 γρ. γαλλική μπαγκέτα
150 γρ. φέτα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
πιπέρι
2 φέτες ζαμπόν
1 ντομάτα
Για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο, προαιρετικά
θυμάρι
Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Κόβουμε τη μπαγκέτα σε 8-10 φέτες και τις βάζουμε σε ένα ταψί.
Σπάμε τη φέτα με τα χέρια μας και πασπαλίζουμε πάνω από τις φέτες του ψωμιού.
Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με πιπέρι.
Ψήνουμε στον φούρνο για 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει ελαφρά η φέτα.
Κόβουμε σε λωρίδες τις φέτες ζαμπόν και τη ντομάτα σε μικρά κυβάκια.
Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο.
Μοιράζουμε τη ντομάτα και το ζαμπόν στις μπρουσκέτες και προαιρετικά ραντίζουμε με έξτρα ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε με κλωναράκια θυμαριού.
akispetretzikis.com