Εκδηλώσεις
Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου: Τη Δευτέρα το Ορατόριο «Ω Γλυκύ μου Έαρ»
Τη Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 και ώρα 20:00 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου θα λάβει χώρα το Ορατόριο «Ω Γλυκύ μου Έαρ» μέρος της δράσης Psaltica Musica Byzantina© της Χορωδίας Αγία Σκέπη Αγρινίου.![palaia-dimotiki-agora-agriniou-ti-deftera-to-oratorio-o-glyky-mou-ear](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2024/04/oratorio.jpg)
Τη Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 και ώρα 20:00 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου θα λάβει χώρα το Ορατόριο «Ω Γλυκύ μου Έαρ» μέρος της δράσης Psaltica Musica Byzantina© της Χορωδίας Αγία Σκέπη Αγρινίου.
Το Μουσικό Έργο ερμηνεύει η Γυναικεία Βυζαντινή – Παραδοσιακή Χορωδία «Αγία Σκέπη» Αγρινίου.
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Χρυσούλα Τασολάμπρου
Συμμετέχουν οι Μουσικοί Χρήστος Ζήσης και Γιώργος Λιούλιος
Επίτιμος καλεσμένος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος (ΟΜ.Σ.Ι.Ε.) κος. Κωνσταντίνος Πολίτης
Η δράση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Αγρινίου και της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας & Ακαρνανίας.
Διαβάστε επίσης: Εορτές Εξόδου 2024: Την Κυριακή στο Μεσολόγγι η συναυλία με τη Φωτεινή Δάρρα
![](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2024/09/logo-476x79-2-1-1.jpg)