Connect with us

Αιτωλοακαρνανία

Πάτρα: Η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Facebook για παιδοκτονία

pispirigou

Το φθινόπωρο του 2020 η δικαιοσύνη αποφάσισε να την τιμωρήσει για παιδοκτονία και όχι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως όπως αρχικά ήταν η κατηγορία που είχε αντιμετωπίσει.

Το δικαστήριο κατά πλειοψηφία της επέβαλε ποινή καθείρξεως 8 ετών με αναστέλλουσα δύναμη μέχρι την έφεση. Ετσι στις 8 Δεκεμβρίου 2020 διατάχθηκε η αποφυλάκισή της.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η νεαρή κοπέλα είχε τότε απολογηθεί με λυγμούς στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου και όπως είπε, δεν έχει συνειδητοποιήσει πως το σπλάχνο της δεν είναι στη ζωή.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν από ανεξακρίβωτα αίτια, είναι γνωστό ότι έχει «πολύ καλή σχέση» με τα social media και μάλιστα είχε παρέμβει με ένα αιχμηρό σχόλιο όταν αποκαλύφθηκε ότι η 27χρονη τότε μητέρα… είχε αφήσει το παιδί της να πνιγεί στην Πλαζ.

Οταν λοιπόν η νεαρή γυναίκα είχε αποφυλακιστεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου της «πρότεινε» μέσω του facebook να… αυτοκτονήσει από τις τύψεις. Προέβλεπε δε, ότι αυτή η κυρία θα κάνει από δω και πέρα «ζωάρα» με καφεδάκια, ενώ θα έχει χαθεί μία ψυχούλα!

pispirigou 2

Σήμερα βρίσκεται σε ανάλογη θέση η ίδια με τις αναρτήσεις διαφόρων που χωρίς κανένα στοιχείο την «καταδικάζουν» και «λοιδορούν» σε βάρος της.

Την ίδια ώρα, η μητέρα των τριών κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για μία ακόμη φορά στα κανάλια (την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη) και υπερασπίστηκε εκ νέου τη σχέση αγάπης που είχε με τα κορίτσια απαντώντας σε όλα τα σενάρια που ακούγονται και πολύ περισσότερο στον πρώην διοικητή Ασφαλείας Χρήστο Ρουγκάλα ο οποίος ευθέως και χωρίς κανένα στοιχείο τη θεώρησε «υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών»!

Ξεκίνησαν καταθέσεις

Στο μεταξύ έχουν ξεκινήσει οι καταθέσεις των μαρτύρων που θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση και θα δώσουν απαντήσεις σε μία σειρά ερωτημάτων που και η ίδια η οικογένεια έχει. Το πώς συνδέονται οι τρεις θάνατοι μέσα σε 33 μήνες συνοδευόμενοι από ημιτελή η αμφισβητούμενα πορίσματα, η εκτίμηση των γιατρών πως τα κορίτσια ήταν σε «άριστη κατάσταση» στην διάρκεια της νοσηλείας τους, το τι συνέβη με το «κενό» μέχρι τον θάνατο της 6 μηνών Ιριδας, το γεγονός πως ποτέ δύο παιδιά ταυτόχρονα δεν είχαν ασθενήσει (λες και γινόταν «σκυταλοδρομία»), ο γονιδιακός έλεγχος της καρδιάς των γονέων δεν έδειξε το παραμικρό, και τέλος αν οι θάνατοι σχετίζονται με το επονομαζόμενο «σύνδρομο Μινχάουζεν δι’ αντιπροσώπου», για το οποίο πολύς λόγος έχει γίνει στα μέσα ενημέρωσης, χωρίς βέβαια κάποια ένδειξη ότι η ψυχολογική αυτή παθογένεια σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

dikaiologitika.gr

Advertisement

AgrinioTimes ©2014