Connect with us

Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Έπαιξε 400 ευρώ στο ΚΙΝΟ, έχασε και… εξαφανίστηκε

kino opap

Απίστευτο σκηνικό στην Πάτρα, με έναν νεαρό να πηγαίνει σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. και να παίζει 400 ευρώ στο ΚΙΝΟ, αλλά μόλις έχασε έγινε καπνός και ακολούθησε… ανθρωποκυνηγητό με τον ιδιοκτήτη!

Ανθρωποκυνηγητό σήμερα (22/04) το πρωί σε πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. στην Πάτρα, στη διασταύρωση των οδών Μαιζώνος και Μιαούλη.

Σύμφωνα με το flamis.gr, νεαρός έπαιξε 400 ευρώ στο KINO, και όταν είδε ότι έχασε… βγήκε έξω από το κατάστημα και άρχισε να τρέχει για να μην πληρώσει!

Όμως ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου αντελήφθη γρήγορα την κίνησή του, έτρεξε πίσω του, τον πρόλαβε και τον ακινητοποίησε.

Επί τόπου έφθασε και η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον δράστη και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω…

sport-fm.gr

Advertisement

Τελευταία νέα →

AgrinioTimes ©2014