Ειδήσεις
Πίστωση 1.600.000 ευρώ στο Δήμο Θέρμου (Φωτό)
![dimarxeio thermou](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2018/08/dimarxeio-thermou.jpg)
Με δύο αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Γιώργου Δέδε μεταβιβάστηκε στον Δήμο Θέρμο ποσό 1.600.000 ευρώ για την συντήρηση και ασφαλτόστρωση της ορεινής οδοποιίας.
Πρόκειται για τα έργα Μελίγκοβα -Αμβρακιά που αποτελούσε απαίτηση 50 ετών των κατοίκων και φορέων του ορεινού όγκου και κατασκευή γέφυρας και οδοποιίας στην θέση Συκιές -Κούρβουλα Τ.Κ.Κοκκινόβρυσης για την διαμόρφωση ασφαλούς πρόσβασης αφού λαθρανασκαφείς έπληξαν την στατικότητα της γέφυρας.
Ευχαριστίες για την αποφασιστική συμβολή της επιτυχούς έκβασης της χρηματοδότησης απευθύνουμε στη Αντ /ρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά στον τ. Διευθυντή του ΥΠΟΜΕΔΙ Σταύρο Καραγκούνη ,στους νύν και πρώην διευθυντές του υπουργείου Ιωάννη Καρνέση και Διονύση Μακρή.
![](https://www.agriniotimes.gr/wp-content/uploads/2024/09/logo-476x79-2-1-1.jpg)