Άλλες Ειδήσεις
Πίτσα στο τηγάνι
Συστατικά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 250 γρ. μανιτάρια champignon
- 250 γρ. mix τυριών
- 50 γρ. σάλτσα ντομάτας
Για τη ζύμη
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στο γκριλ.
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι 28 εκ. σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο. Ιδανικά θέλουμε το τηγάνι να έχει μεταλλικό χερούλι για να μπει στον φούρνο.
- Βάζουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες, τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και σοτάρουμε 4-5 λεπτά να καραμελώσουν.
- Απλώνουμε το τυρί, τη σάλτσα ντομάτας και ισιώνουμε την επιφάνεια.
Για τη ζύμη
- Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε μια σφιχτή ζύμη.
- Ανοίγουμε τη ζύμη σε διάμετρο ίση με το τηγάνι και καλύπτουμε τα υλικά.
- Μεταφέρουμε το τηγάνι στον φούρνο και ψήνουμε για 10-15 λεπτά.
- Αφαιρούμε και σερβίρουμε.