Άλλες Ειδήσεις
Πορτοκαλόπιτα με κανταΐφι
Συστατικά
Για το σιρόπι
- 700 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 500 γρ. νερό
- 200 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- 50 γρ. μέλι
- 1-2 φύλλα αρμπαρόριζας
Για την πορτοκαλόπιτα
- 500 γρ. κανταΐφι
- 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 4 αβγά, μέτρια
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 250 γρ. βούτυρο, λιωμένο ή σπορέλαιο
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 3 πορτοκάλια
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 2 βανιλίνες
- 1 πρέζα αλάτι
- 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης
Για το σερβίρισμα
- παγωτό
- πορτοκάλι, σε φέτες
- δυόσμο