Οικονομία
Από σήμερα ξεκίνησαν και επίσημα οι Θερινές Εκπτώσεις

Ανοιχτά τα καταστήματα την επόμενη Κυριακή – «Ελπίζουμε να αφήσουν θετικό πρόσημο» δηλώνουν οι έμποροι
Στους παραβάτες των διατάξεων περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο των 5.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα 5 ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.
«Ελπίζουμε να αφήσουν θετικό πρόσημο σε αγοραστική κίνηση και τζίρο στην αγορά». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής και πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, (ΕΒΕΠ), Βασίλης Κορκίδης.
Σημειώνεται ότι την επόμενη Κυριακή, την πρώτη της περιόδου των θερινών εκπτώσεων, θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα.
