Διαδικασία
Βήμα 1
Κεφτεδάκια: Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον κιμά, το κρεμμύδι, την παρμεζάνα, τη ρίγανη και αρκετό αλάτι και αναμειγνύουμε καλά τα υλικά με ένα πιρούνι ή με τα χέρια. Με ελαφρώς βρεγμένα χέρια πλάθουμε 20 κεφτεδάκια, τα βάζουμε σε ταψάκι και μετά στο ψυγείο για 30΄.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κουτ. σούπας λάδι και ροδίζουμε πολύ καλά τους κεφτέδες από όλες τις πλευρές, σε δόσεις. Με μια τρυπητή κουτάλα τους ακουμπάμε σε ένα πιάτο και συνεχίζουμε με τους υπόλοιπους. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μαζί με μια πρέζα αλάτι για 10΄ σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 3
Ανακατεύουμε μέσα το σκόρδο, το μπούκοβο και τον πελτέ ντομάτας και σοτάρουμε για 5΄ ανακατεύοντας με μια σπάτουλα μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους. Ρίχνουμε μέσα τις ντομάτες μαζί με 1 φλιτζάνι νερό, τη μουστάρδα και λίγο αλάτι. Σιγοβράζουμε για 30΄. Χτυπάμε τη σάλτσα σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνει λεία. Τη ρίχνουμε ξανά στο ίδιο τηγάνι και αφήνουμε να πάρει μια βράση σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε μέσα τους κεφτέδες και όσο ζουμάκι έχουν βγάλει στο πιάτο και σιγοβράζουμε για 10΄, γυρίζοντάς τους και από την άλλη πλευρά στα 5΄.
Βήμα 4
Ζυμαρικά: Σε μια σπαγγετιέρα βράζουμε το σπαγγέτι σε μπόλικο αλατισμένο νερό, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Το στραγγίζουμε. Το ρίχνουμε ξανά στην κατσαρόλα όπου έβρασε και το ανακατεύουμε με τη μισή σάλτσα από το τηγάνι. Το μοιράζουμε σε πιάτα μοιράζοντας επιπλέον σάλτσα και κεφτεδάκια σε κάθε πιάτο. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και παρμεζάνα, αν θέλουμε, και σερβίρουμε