Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Σπύρος Διαμαντόπουλος: «Φίλε Πάνο, έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μας»

Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος, εκφράζει την απόλυτη στήριξή του προς τον Παναγιώτη Κατσούλη μετά την απόλυσή του από το Δημόσιο.
Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος, εκφράζει την απόλυτη στήριξή του προς τον πρώην Δήμαρχο, Παναγιώτη Κατσούλη, μετά την απόλυσή του από το Δημόσιο.

Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος, εκφράζει την απόλυτη στήριξή του προς τον πρώην Δήμαρχο, Παναγιώτη Κατσούλη, μετά την απόλυσή του από το Δημόσιο.

Στη δήλωσή του ο νυν Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για τη δίωξη και την απομάκρυνση του πρώην Δημάρχου αναφέρει τα εξής:

«Εκφράζω την απόλυτη συμπαράστασή μου στον πρώην Δήμαρχο, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με μια βαθιά άδικη και απάνθρωπη απόφαση απομάκρυνσης από τη θέση που κατείχε επί δεκαετίες στη δημόσια εκπαίδευση.

Η στάση αυτή δεν τιμά καμία δημοκρατική κοινωνία αλλά ούτε και τους θεσμούς, που οφείλουν να υπηρετούν τη Δικαιοσύνη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Δεν μπορούμε και δε θα παραμείνουμε σιωπηλοί απέναντι σε μια τόσο άνιση μεταχείριση.

Φίλε Πάνο, έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μας και δεσμευόμαστε πως θα πράξουμε ό,τι είναι εφικτό, εντός και εκτός θεσμών, ώστε να ανατραπεί αυτή η άδικη και απάνθρωπη απόφαση».

 

Διαβάστε επίσης: Νεκτάριος Φαρμάκης: «Κι’ αυτό το καλοκαίρι θα είμαστε παρόντες στην πρώτη γραμμή κάθε ανάγκης»

Advertisement

Τελευταία νέα →

AgrinioTimes ©2014