Connect with us

Ποδόσφαιρο

Super League – Παναιτωλικός: Δύο νίκες για Κ19 και 15 και μία ισοπαλία για την Κ17

Ο Παναιτωλικός για τη Super League είχε δύο νίκες με Κ19 και Κ15 και μία ισοπαλία για την Κ17 απέναντι στον Βόλο Ν.Π.Σ.
Ο Παναιτωλικός για τη Super League είχε δύο νίκες με Κ19 και Κ15 και μία ισοπαλία για την Κ17 απέναντι στον Βόλο Ν.Π.Σ.

Ο Παναιτωλικός για τη Super League είχε δύο νίκες με Κ19 και Κ15 και μία ισοπαλία για την Κ17 απέναντι στον Βόλο Ν.Π.Σ.

Πιο αναλυτικά:

Ο Παναιτωλικός νίκησε με 3-1 τον Βόλο εκτός έδρας για το Πρωτάθλημα Υποδομής Κ19 της Super League.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη και προηγήθηκε στο 40’ με σουτ του Χότζα. Οι Γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 52’ με αυτογκόλ του Παυλίδη και στο 61’ ο Χότζα κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου απέκρουσε.

Ο Παναιτωλικός πήρε ξανά προβάδισμα στο 74’ με ωραία προσπάθεια και σουτ του Γιωτόπουλου, ενώ στο 90’ ο Γαλιάτσος με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αγωνίστηκαν οι: Παπαζώης, Γαλιάτσος, Εσκετζής, Αδαμόπουλος, Παυλίδης Ράδος, Κεχαγιάς (85’ Καψής), Μαύρος (89’ Κυριαζής), Κακιώνης (89’ Τσώρης), Χότζα (77’ Αλμπάνης), Γιωτόπουλος (89’ Πιστικός).

Με τον Βόλο στο Emileon αγωνίστηκε η Κ17 με τελικό αποτέλεσμα 3-3, σε μια αναμέτρηση που η ομάδα μας έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για ευρεία νίκη.

Στο 9′ ο Παπαευθυμίου έχασε πέναλτι και οι φιλοξενούμενοι στο 15′ προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Καρκαμάνη, ενώ στο 40′ έκαναν το 0-2 σε αμυντική αδράνεια.

Ο Παναιτωλικός μείωσε με τον Φερεκίδη στο 52′ και ο Βόλος πέτυχε τρίτο γκολ στο 65′. Μείωσε ο Βασιλείου για την ομάδα μας στο 69′ και ο ίδιος με το δεύτερο προσωπικό γκολ στο 88′ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Στα επόμενα λεπτά οι Φερεκίδης, Μποκώρος, Βασιλείου, Γκορόγιας, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για τη νίκη.

Αγωνίστηκαν οι: Σπούδας, Βαϊνάς (71′ Γκοτζάι), Μποκώρος, Καρκαμάνης, Ασημακούλας, Σταμάτης, Παπαευθυμίου, Γερνάς, Βασιλείου, Φερεκίδης, Γκορόγιας.

Η Κ15 βρέθηκε να χάνει από τον Βόλο στο Emileon από το 8’, αλλά αντέδρασε και πήρε τη νίκη με δύο γκολ στο β’ ημίχρονο.

Στο 50’ ο Αλμπάνης κεφαλιά ισοφάρισε και στο 58’ μετά από προσπάθεια του Αλμπάνη με αυτογκόλ διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

Αγωνίστηκαν οι: Κυριαζής, Μπρούνος, Τσάπαλης, Φρούντζος, Ασπρογιάννης, Τσατσαράγκος, Σαμαλέκος (72’ Κατσιώνης), Κατοπόδης (68’ Φαρμάκης), Σαλαγιάννης (72’ Κονδύλης), Παστρωμάς (60’ Κολτσίδας), Αλμπάνης.

 

Διαβάστε επίσης: SL1 – Γιάννης Πετράκης: «Χαρούμενος που κερδίσαμε»

Advertisement

Τελευταία νέα →

AgrinioTimes ©2014