Media-Lifestyle
Ο Θανάσης Ζαφειρομήτσος από τη Ναύπακτο, στην τελική 20άδα και το σπίτι του MasterChef!
Μετά από μία ψυχοφθόρα διαδικασία οι τρεις μάγειρες-κριτές αποφάσισαν να δώσουν στον νεαρό, Θανάση Ζαφειρομήτσο με καταγωγή από τη Ναύπακτο το εισιτήριο, για την τελική 20άδα του φετινού MasterChef.
Λέτε, αυτός να είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef; Το ταξίδι προς το όνειρο, συνεχίζεται!
1. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μεγάλο σου ατού που πάνω σε αυτό πόνταρες και σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή;
Το πάθος για τη μαγειρική και ο συνδυασμός ελληνικής και αμερικάνικης κουλτούρας.
2. Πόσων χρόνων αισθάνεσαι ότι είσαι;
23 ετών!
3. Σε ποια εποχή θα ταίριαζες περισσότερο και γιατί;
Την εποχή πριν γίνουν οι ανακαλύψεις (Αμερική κλπ) γιατί μου αρέσει να ανακαλύπτω νέα πράγματα και νέες γεύσεις / πιάτα.
4. Σε ποιον διάσημο Έλληνα θα εμπιστευόσουν ένα μυστικό σου; Στην Αγγελική Νικολούλη
5. Θα παρατούσες την καριέρα σου για να ακολουθήσεις τον «μεγάλο σου έρωτα» στο εξωτερικό ή σε ένα απομακρυσμένο χωριό κάπου στην Ελλάδα;» Ναι, και συγκεκριμένα Αμερική ή Γαλλία
6. Τι επιχείρηση θα έστηνες αν κάποιος σου έλεγε ότι θα σε στηρίξει οικονομικά; Ένα εστιατόριο που θα συνδύαζε αμερικάνικη και ελληνική κουλτούρα.
7. Θεωρείς ότι θα ήταν πιο εύκολη η ζωή σου αν ήσουν άνδρας (ή γυναίκα); Όχι. Τα φύλα είναι ισότιμα κατ’ εμέ.
8. Ποια συμβουλή που σου έδωσαν έχεις κρατήσει καλά μέσα στο μυαλό σου; Να είμαι ο εαυτός μου και να μην «χαθώ»
9. Τι θα προτιμούσες σε ένα δείπνο που θα μαγείρευες, να είχες την τέλεια παρουσίαση πιάτου και μέτριο φαγητό ή το αντίθετο; Να είχα τέλεια γεύση και μέτριο στήσιμο
10. Τι είναι αυτό που σε γοητεύει στο να σε μάθει ο κόσμος και να γίνεις διάσημος; Αυτό που με γοητεύει είναι ότι θα μπορέσω να αναδείξω ότι όντως αξίζω σαν μάγειρας και να κάνω περήφανους τους δικούς μου.
11. Στη μαγειρική θεωρείς ότι η επιτυχία οφείλεται στη γνώση ή στη φαντασία; Φαντασία. Η γνώση αποκτιέται. Η φαντασία όχι.
12. Πες μου ένα μεγάλο σου όνειρο που θα ήθελες τα επόμενα χρόνια να πραγματοποιηθεί. Να κάνω εξάσκηση του επαγγέλματος του μάγειρα σε εστιατόριο της Ελλάδας και να τελειώσω μία αξιοπρεπή σχολή.